7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
Vynikající cuketové halušky: Odlehčená verze slovenské klasiky nejlépe chutná s brynzou a cuketu v ní ani nepoznáte
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
11 foto Hodnocení 6× 10 triků pro dokonalé halušky: Vyzkoušejte je a oblíbené jídlo se vždy povede
8 foto Hodnocení 6× Co to jsou strapačky? Nepleťte si tento oblíbený slovenský pokrm se střapačky
11 foto Hodnocení 8× Kolik brambor je potřeba na halušky? Záleží především na počtu a apetitu strávníků
Halušky ze Slezska: Pro dokonalou chuť stačí jen pár ingrediencí a křupavá slanina se smaženou cibulkou, brynza není potřeba
Video Hodnocení 17× Jak udělat nejlepší bramborové halušky? Snadno, rychle a levně je uvaříte podle videa
6 foto Hodnocení 103× Jak se dělají halušky bez brambor? Jsou naprosto vynikající a vždy se povedou
11 foto Hodnocení 65× Jakou mouku na halušky? Jednoduchou přílohu uvaříte během chvilky a ještě levně
11 foto Hodnocení 1× Chyby při přípravě halušek: Vyvarujte se chyb a vychutnávejte si lahodné pokrmy
Halušky se zelím: Základem je výběr správných brambor i mouky a jejich poměr, dušené zelí dodá nový rozměr chuti
11 foto Hodnocení 5× Co se dělá z brynzy? Pochutnat si můžete na spoustě lahodných jídel s tímto sýrem
Video Hodnocení 64× Jak připravit brambory na halušky pomocí mixéru? Videonávod poradí, jak na to
7 foto Hodnocení 14× Kterou mouku použít na halušky? Záleží na receptu, ale chybu neuděláte s žádnou moukou
Halušky s kysaným zelím: Typickou chuť zaručí kysané zelí s voňavou slaninou, haluškovač není nutný, stačí jednoduchý fígl
Halušky z řepy: Na odlehčenou verzi klasického jídla stačí jen tři ingredience a dostanou vás výraznou chutí i barvou
Houbové koření ze sušených bedel: Vynikající dochucovadlo se hodí do polévek, omáček nebo do houbového kuby
9 foto Otestovali jsme indické restaurace v Praze: Za tři stovky jsme našli úžasné pokrmy i trochu nevýrazné chutě
Salát z červené řepy: Výborná příloha k masu nebo lehká svačinka má pikantní chuť a na její přípravu stačí jen tři ingredience