Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Vynikající cuketové halušky: Odlehčená verze slovenské klasiky nejlépe chutná s brynzou a cuketu v ní ani nepoznáte
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
11 foto Hodnocení 6× 10 triků pro dokonalé halušky: Vyzkoušejte je a oblíbené jídlo se vždy povede
8 foto Hodnocení 3× Co to jsou strapačky? Nepleťte si tento oblíbený slovenský pokrm se střapačky
11 foto Hodnocení 6× Kolik brambor je potřeba na halušky? Záleží především na počtu a apetitu strávníků
Halušky ze Slezska: Pro dokonalou chuť stačí jen pár ingrediencí a křupavá slanina se smaženou cibulkou, brynza není potřeba
Video Hodnocení 15× Jak udělat nejlepší bramborové halušky? Snadno, rychle a levně je uvaříte podle videa
6 foto Hodnocení 102× Jak se dělají halušky bez brambor? Jsou naprosto vynikající a vždy se povedou
11 foto Hodnocení 65× Jakou mouku na halušky? Jednoduchou přílohu uvaříte během chvilky a ještě levně
11 foto Hodnocení 1× Chyby při přípravě halušek: Vyvarujte se chyb a vychutnávejte si lahodné pokrmy
Halušky se zelím: Základem je výběr správných brambor i mouky a jejich poměr, dušené zelí dodá nový rozměr chuti
11 foto Hodnocení 5× Co se dělá z brynzy? Pochutnat si můžete na spoustě lahodných jídel s tímto sýrem
Video Hodnocení 53× Jak připravit brambory na halušky pomocí mixéru? Videonávod poradí, jak na to
7 foto Hodnocení 11× Kterou mouku použít na halušky? Záleží na receptu, ale chybu neuděláte s žádnou moukou
Halušky s kysaným zelím: Typickou chuť zaručí kysané zelí s voňavou slaninou, haluškovač není nutný, stačí jednoduchý fígl
Halušky z řepy: Na odlehčenou verzi klasického jídla stačí jen tři ingredience a dostanou vás výraznou chutí i barvou
Světem jídla: Typicky „americký“ kečup pochází z Číny a původně byl bez rajčat. Neuhádnete, co obsahoval!
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli