Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Příprava oblíbených halušek nikdy nebyla jednodušší. K jejich přípravě nebudete potřebovat ani struhadlo, protože vám postačí pouze stolní mixér, který vám usnadní práci se strouháním a mytím struhadla. Tak to pojďte vyzkoušet.

Halušky patří mezi velmi vyhledávané pokrmy slovenské kuchyně. Tradiční slovenské halušky se podávají s měkkým zrajícícím sýrem brynzou nebo kysaným zelím a opečeným špekem. Jejich příprava nikdy nebyla snadnější. Místo zdlouhavého strouhání brambor stačí jednoduše použít mixér, který udělá většinu práce za vás. 

Příprava brambor na halušky

Na přípravu budete potřebovat brambory a stolní mixér.

  1. Brambory na halušky oloupejte.
  2. Nakrájejte na kostky a vložte do mixéru.
  3. Pak už stačí jen rozmixovat.

Oblíbené bramborové halušky se v poslední době velmi často podávají i jako originální příloha k různým omáčkám. Připravit si je také můžete na sladký způsob s tvarohem nebo mákem a zalít pořádnou vrstvou rozpuštěného másla

Vyzkoušejte tento originální zlepšovák na přípravu brambor na halušky a dejte nám vědět, jak se vám halušky povedly

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky