Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tmavší kmíňák (chleba)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 1. 2010 14:15

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 651 kJ / 2 068 kcal
Bílkoviny54,25 g
Tuky36,50 g
Vláknina30,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9,63 g
Sůl24,00 g
Sacharidy365,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Zdravý životní styl-chleba upraven

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Bibinka

13. 2. 2014 08:35

olousek 68: Oloušku, jsem moc ráda, že chlebík chutnal;-) Jinak tě vítám v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti u nás líbilo:-K

olousek 68

13. 2. 2014 07:21

Jednoduchý a hoooodně dobrý :yes::-p

Bibinka

5. 1. 2010 12:57

Janatko, já taky raději to čerstvé, ale prostě jsem ho už nemněla-pořád něco peču:-D,tak došlo na sušené, to mám pro tyhle situace do foroty. Já mám takovej skleněnej pekáček a v tom jsem to pekla a má to dobrej tvar a taky jsem už pekla v Římském hrnci-taky dobrý, ale musí se hrnec namáčet do vody a je s ním víc práce.;-)

janatka

5. 1. 2010 12:51

Vypadá krásně:-p.To mne nikdy nenepadlo:-/ dát to do pekáčku,vždy jsem to nechala buď v pečce nebo jsem si vyválela tvar jaký jsem chtěla a pekla na plechu.Zkusím a také používám bez problému čerstvé droždí(když mám)na toto množsví půlku kostky.

pipre

4. 1. 2010 16:49

Bibinko, chleba vypadá velmi dobře:yes:č.4.

Aneta

4. 1. 2010 15:54

:yes:;-)

JanaDorazinova

4. 1. 2010 15:20

finneta, určitě, I Cathleen by nám doporučila čerstvé droždí a ona je přes ty chleby opravdu dobrá;-)

finneta

4. 1. 2010 15:18

nevím, jestli můžu, ale na půl kila mouky je zhruba tak 1/2 kostky čerstvého droždí. jinak já používám hlavně droždí čerstvé. mám pocit, že je pak jakékoli těsto lepší:-)

JanaDorazinova

4. 1. 2010 15:18

Gabi díky!;-)

Gabina

4. 1. 2010 15:16

Jani, 10 g čerstvého je jedna lžička sušeného, tedy dej půl kostky :-))

Bibinka

4. 1. 2010 14:46

Jani, ty brďo, to fakt nevím, že by tak půlka kostky? Většinou to tak bylo, ale já čerstvý všechny spotřebovala, tak došlo na sušené. Nevím jestli je to možný, ale to sušený je asi do pečky lepší;-):yes: Třeba nám to někdo prozradííííí:-D

spagetka

4. 1. 2010 14:40

Taky láká, vyzkouším :-p:yes:

JanaDorazinova

4. 1. 2010 14:23

Bibi, tak Zdravý životní styl, jo? No, když já asi nemám žitnou chlebovou mouku, musím se mrknout. Jinak je krásný!!:-p:yes: Jo, ještě tohle, když bych chtěla dát čerstvé droždí, tak kolik to je na ty dvě lžičky suchého, asi nevíš, co?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: chleba z čerstvého droždí chléb z čerstvého droždí chléb z pekáčku chleba ze sušeného droždí chleba z pekáčku recept chleba cerstve drozdi kolik droždí do chleba chleba bez droždí domácí chléb z cerstveho drozdi domácí pekárna čerstvé droždí kolik droždí na chleba čerstvý chléb tmavý chléb z droždí v troube chlebaz čerstvé droždí tmavý kmínák-chleba recepty na chleba v pekacku jaký chléb je zdravý recept na chleb z pekáčku kolik je sucheho drozni na kostku drozdi domácí chleba v pekáčku

Suroviny: voda, ocet, olej, cukr, sůl, mouka hladká pšeničná, mouka žitná chlebová, droždí sušené, kmín celý, sůl hrubá, ořech muškátový

TopRecepty.cz

Tmavší kmíňák (chleba)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vl6m