Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 919 kJ / 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,21 g |
Tuky | 12,29 g |
Vláknina | 9,25 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 112,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Minibliny s kaviárem a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Plgz
Moje poznámka
Minibliny s kaviárem a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Plgz
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 51 minutami
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 3 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 15 hodinami
Tématické fráze:
koblihy ze zakysané smetany,
bliny recept,
top recepty slané pohoštění k přání k narozeninám,
recepty s kaviárem,
koblihy se zakysanou smetanou,
kaviár recept,
jak se dělá bliny,
pohoštění s kaviárem,
jak se dělá kaviárový chlebíček recept,
recepty na koblihy se zakysanou smetanou,
pohankova se zakysané smetany,
recept na kaviárový chlebíček,
kaviárový koláč,
chlebicky s kaviarem recept,
lívance recept se zakysanou smetanou,
s kaviárem,
jak s kaviarem,
chlebicek s kaviarem-recept,
chlebíček s kaviárem,
pohankové bliny
Suroviny:
mouka pohanková hladká,
mouka hladká pšeničná,
sůl,
droždí,
mléko,
vejce,
smetana zakysaná,
olej,
kaviár,
smetana kysaná,
citron,
kopr
Komentáře (12)
Takže si na tu ruskou koblihu dám taky radši toho lososa
Jitkas: Jo, uzený losos by byl také moc dobrý