Perfektní celerová pomazánka je ideální na silvestrovské oslavy: Zvládne ji každý a chuťově lze upravit na tisíc způsobů
Holka u plotny peče: Křehké slané sušenky s Nivou a kmínem se hodí nejen na sváteční stůl, u nás mizí rychlostí blesku
13 jednohubek, na které stačí jen 3 suroviny a čtvrt hodiny: Základem jsou chleba, rohlík, sýry a ty správné kombinace
6 foto Hodnocení 50× Jak připravit cuketové karbanátky s hermelínem? Vyzkoušejte tento báječný recept
8 foto Hodnocení 1× Výrobky z kozího mléka: Máme pro vás přehled jídel, do kterých je snadno zakomponujete
9 foto Roman Vaněk před zraky první dámy představil miniaturní kuchařky: Jsem zvědav, kdo podle nich bude vařit, smál se
Zapečený hermelín s bramborami: Šťavnaté a chuťově výrazné jídlo se hodí jako rychlý oběd, který hravě zvládne i začátečník
Hermelínové karbanátky s mletým masem jsou úžasně šťavnaté, lehce pikantní a sýr je třeba předem krátce zmrazit
Jak správně grilovat sýry: Hermelín potřebuje alobal, halloumi nebo oštiepok stačí jen potřít olejem a budou skvělé
Smažený sýr nemusí být jen z eidamu. Základem fantastické chuti i konzistence je obsah tuku nad 35 %, kromě jedné výjimky
Hodnocení 14× Jak ochutit a s čím podávat grilovaný hermelín. Připravte výbornou lahůdku pro návštěvu
Jak grilovat hermelín? Aromatickou chuť i vůni zvýrazní marináda, kolečka cibule nebo plátky slaniny. Důležité je sýr dobře zabalit
7 foto Upekli jsme chipsy ze 6 druhů sýrů a porovnali výsledky: Nejkratší dobu se peče čedar, nejdéle křupavý zůstane parmezán
11 foto Sýrové kuličky 5x jinak: Pikantní „hospodské“ z nivy, jemné hermelínové se šunkou nebo voňavé lososové, které božsky chutnají
Připravte si hermelín v různých podobách: V nevšední pomazánce se zelím, zapečený s bramborami nebo plněný chutná božsky
Jak na nakládaný hermelín? Aby se sýr nezkazil, je potřeba správně zacházet se sklenicí, s kořením i s olejem
Jednohubky jinak a nejen na Silvestra: Zkuste je s okurkou, celozrnným chlebem nebo jako mini caprese
6 foto Retro okénko: Ovocné jogurty byly českým vynálezem. Oblíbená Jovonka stála 1,30 Kčs a díky ovocnému sirupu ji milovaly děti
19 foto Jana Boušková v roce 2012 v Prostřeno! nadchla hosty plněnými hermelíny: Recept na lahůdku zvládne každý
Švédské masové kuličky: Tu nejlepší konzistenci a šťavnatost zajistí správný poměr masa i speciální úprava strouhanky