Jak nejlépe uchovat borůvky? Aby borůvky vydržely i přes zimu, můžete je zamrazit, usušit či zavařit nebo si přichystat likér
Dokonalá třešňová bublanina je plná šťavnatého ovoce: Vláčný moučník z třeného těsta potřebuje i dobrou formu
8 foto Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
8 foto Velikonoční nádivka podle šéfkuchaře Hynka: Je báječně vláčná, voní bylinkami a skvělou chuť jí dává medvědí česnek
8 foto Masopustní koláče podle paní Columbové z Hliněné bašty jsou krásně nadýchané a uchvátí vás dvojí náplní
8 foto Domácí tlačenka podle receptu šéfkuchaře Hynka Vávry chutná jako ta ze zabijačky. Rosolovitou konzistenci zajistí vepřové kůže
Čokoládový fondant paní Columbové z Hliněné bašty nadchne všechny milovníky čokolády. Nejlepší je podávaný se zmrzlinou
8 foto Císařský trhanec paní Columbové z Hliněné bašty je vylepšený rozinkami a skvěle chutná s borůvkovým žahourem
Vánoční bramborový salát podle šéfkuchaře Hynka Vávry je ochucený lákem z okurek, svěžest zajišťuje jablko
8 foto Smažený sýr podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Základem je kvalitní sýr a dokonalé křupavosti docílíme díky triku při obalování
Vychytaná vajíčková pomazánka podle šéfkuchaře Hliněné bašty. Šmrnc jí dodávají kyselé okurky a pár kapek citronové šťávy
12 foto Rychlá letní bublanina podle cukrářky Andrey alias paní Columbové z Hliněné bašty: Tenhle recept zvládne i začátečník
Vaječná tlačenka podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Dokonalou chuť jí dodá nálev s netradiční ingrediencí
5 foto Skvělý mrkvový dort podle paní Columbové z Hliněné bašty: Moučník voní skořicí a ořechy a je neskutečně vláčný
5 foto Husí koláčky z kynutého těsta podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Sádlem vonící pochoutka ze zbytků husí pečínky
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta radí: Jak upéct nejšťavnatější svatomartinskou husu, aby byla uvnitř měkká a zvenku křupavá
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil recept na houbovou omáčku s jemným karlovarským knedlíkem
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá vyhlášené vepřové pepřenky a přidal i recept navíc
Jak na kokosky, které jsou hned měkké: Cukrářka Andrea z Hliněné bašty nám poskytla svůj léty prověřený recept
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá svůj vyhlášený holandský řízek. Jedna ingredience dělá jídlo božským
13 foto Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá dokonalou žemlovku na plech. S tvarohem a rumem chutná božsky!
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika