Babiččina spíž: Nejvoňavější způsob, jak zpracovat úrodu hrušek – recept na povidla, co vydrží celou zimu
Velký test koláčů v Praze: Kde koupíte dobré koláčky za 36 Kč a kde excelentní koláče za 88 Kč? Tyhle podniky vedou!
5 foto Pavlišovský řízek s knedlíkem a se zelím: Tradiční specialita s netradiční přílohou chutná překvapivě skvěle
Video Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Jemné domácí houskové knedlíky krok za krokem: Krásně nadýchaný knedlík podle našich rad skvěle zvládne i začátečník
11 foto Litický knedlík podle receptu ze starých kuchařek: Je plný vajíček a báječně chutná s osmaženou strouhankou
Hodnocení 177× Chyby při přípravě houskových knedlíků: Zásadní je správná mouka i dvojité kynutí
4 foto Hodnocení 356× Jak připravit nadýchané houskové knedlíky? Podle našeho návodu je hravě zvládnete
7 foto Hodnocení 145× Jak uvařit nejsnadnější knedlíky? Tato oblíbená příloha je hotová za pár minut
7 foto Hodnocení 46× Jak dlouho vařit chleba v guláši? Stačí chvilka a guláš fantasticky zahustíme
Hrnkové houskové knedlíky ke svatomartinské huse: Nadýchané knedlíky skvěle chutnají, jsou snadné a rychlé
29 foto Svíčková s horáckým knedlíkem podle Pepy Nemravy: Masu se zeleninou dejte den v chladu, říká účastník MasterChefa
6 foto Hodnocení 5× Co podávat k výpečkům? Zvolte přílohu, se kterou si výpečky vychutnáte naplno
Co dělat, aby se knedlíky během vaření nerozpadly? Sázkou na jistotu je vaření na páře, ve vodě pak pomůže malý trik
Jak využít zbylé knedlíky: Klasikou je osmažit s vejci, ale dobře poslouží i do salátů, karbanátků nebo nasladko
8 foto Hodnocení 1141× Z které mouky se dělá knedlík? Aby byl opravdu nadýchaný, je nutné zvolit tu správnou
9 foto Hodnocení 463× Jak připravit vepřové výpečky? Dovedeme vás krok za krokem k lahodnému jídlu
6 foto Hodnocení 9× Desatero rad na téma kuře na paprice: Vše, co potřebujete o oblíbeném jídle vědět
Video Hodnocení 18× Jak tvarovat knedlíky? Vypracujte domácí knedlík k dokonalosti podle videonávodu
8 foto Josef Maršálek radí, jak na dvojctihodné koláče: Dejte pozor na teplotu surovin a máslo nikdy nerozpouštějte, říká cukrář
Jak na nejsnadnější dýňovou polévku: Jen ze čtyř surovin vykouzlíte za pár chvil luxusní jídlo, které pochválí celá rodina
Jahodový džem pro začátečníky a bez chemie: Jednoduchý návod zvládne každý a doma to zavoní jako u babičky v kuchyni