Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
Krupicové knedlíky podle Sandtnerky: Lehká a nadýchaná příloha, která se nerozvaří a je rychle hotová
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
5 foto Pavlišovský řízek s knedlíkem a se zelím: Tradiční specialita s netradiční přílohou chutná překvapivě skvěle
Video Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Jemné domácí houskové knedlíky krok za krokem: Krásně nadýchaný knedlík podle našich rad skvěle zvládne i začátečník
11 foto Litický knedlík podle receptu ze starých kuchařek: Je plný vajíček a báječně chutná s osmaženou strouhankou
Hodnocení 186× Chyby při přípravě houskových knedlíků: Zásadní je správná mouka i dvojité kynutí
4 foto Hodnocení 384× Jak připravit nadýchané houskové knedlíky? Podle našeho návodu je hravě zvládnete
7 foto Hodnocení 145× Jak uvařit nejsnadnější knedlíky? Tato oblíbená příloha je hotová za pár minut
7 foto Hodnocení 48× Jak dlouho vařit chleba v guláši? Stačí chvilka a guláš fantasticky zahustíme
Hrnkové houskové knedlíky ke svatomartinské huse: Nadýchané knedlíky skvěle chutnají, jsou snadné a rychlé
29 foto Svíčková s horáckým knedlíkem podle Pepy Nemravy: Masu se zeleninou dejte den v chladu, říká účastník MasterChefa
6 foto Hodnocení 11× Co podávat k výpečkům? Zvolte přílohu, se kterou si výpečky vychutnáte naplno
Co dělat, aby se knedlíky během vaření nerozpadly? Sázkou na jistotu je vaření na páře, ve vodě pak pomůže malý trik
Jak využít zbylé knedlíky: Klasikou je osmažit s vejci, ale dobře poslouží i do salátů, karbanátků nebo nasladko
Pesto z libečku: Aromatické koření do polévek, těstovin i omáček jen z pár ingrediecí je snadné a hotové za chvíli
Královské chutě: Oslavy 70. let vládnutí Alžběty II. začínají už zítra. Bude se podávat grilovaný chřest, losos nebo čokoládová pěna?
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky