Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Hrachová polévka s párkem podle ČSN: Její chuť vylepšuje mletá paprika a příjemně voní po majoránce a česneku
Video Uvařili jsme štědrovečerní hrachovku jako z pohádky Tři oříšky pro Popelku. Voní majoránkou a česnekem a chutná skvěle
Vaříme a pečeme podle pohádek: Připravit si sekyrkovou polévku nebo Popelčinu hrachovku nikdy nebylo snazší
Staročeská vánoční hrachová polévka: Vývar ji pozvedne na vyšší level, bylinky zmírní potíže s nafouklým břichem
Jak se jedlo v době renesance? V podzámčí kaše, na zámku pečení tetřevi i veverky, sladké dobroty a „jelen z vola“