Postup přípravy
Krok 1: Hrách necháme přes noc namočený ve vodě. Druhý den jej v téže vodě uvaříme doměkka.
Krok 2: Ze sádla a hladké mouky si připravíme světlou jíšku, do které vmícháme mletou papriku. Jíškou zahustíme hrách.
Krok 3: Dle chuti přikyselíme, osladíme a osolíme. Podáváme s knedlíkem a vařenými vejci.
Zveřejněno 31. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrachová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ6l
Moje poznámka
Hrachová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ6l
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 17 minutami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 17 minutami
Surimi salát
Sahula před 25 minutami
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 36 minutami
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 58 minutami
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Bublanina II
dejvi01 před 1 hodinou
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 1 hodinou
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 2 hodinami
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak zahustit omacku,
recept hrachova kase,
hrachova kase recepty,
čím zahustit hrachovou kaši,
hrachova kase,
jak zahustit hrachovou kaši,
recept na hrachovou omacku,
recept na hrachovou kasi,
zahustit omáčku,
čím zahustit hrachovku,
hrachvá omáčka,
nejlepší recept na hrachovou kaši,
hrachovaomacka,
hrachová omáčka na smetaně,
recepty hrachova kase,
hrachová kaše s vejcem,
hrachová kaše recept,
bila hrachova,
jak zahustit hrachovou polévku,
hrachova kase kj
Suroviny:
hrách,
paprika sušená sladká,
cukr,
ocet,
sůl,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (12)