Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hrachovou polévku připravíme klasicky - každý má svůj recept.
PS: Já použil vývar z uzených kuřecích kostí ( cca 1 litr). Krok 2: Na posledních cca 10 minut přidáme plnou hrst ovesných vloček a plnou hrst pohanky. Krok 3: Výsledkem je sytá polévka, která nahradí i hlavní jídlo.
PS: Já použil vývar z uzených kuřecích kostí ( cca 1 litr). Krok 2: Na posledních cca 10 minut přidáme plnou hrst ovesných vloček a plnou hrst pohanky. Krok 3: Výsledkem je sytá polévka, která nahradí i hlavní jídlo.
Zveřejněno 18. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrachová polévka "co dům dal"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mJgR
Moje poznámka
Hrachová polévka "co dům dal"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mJgR
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 5 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 46 minutami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 2 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 3 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 3 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 3 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 3 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
polévka co dům dal,
hrachová polévka
Suroviny:
hrách,
cibule,
kosti kuřecí,
česnek,
vločky ovesné,
pohanka,
sádlo,
sůl
Komentáře (1)