Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrachová kaše s vajíčkem a párkem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

StefanieB StefanieB

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 413 kJ /
1 533 kcal
Bílkoviny77,46 g
Tuky46,83 g
Vláknina44,12 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 124 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy181,02 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hrách necháme přes noc namáčet ve vodě a vodu vyměňujeme. Krok 2: Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek a necháme rozvonět. Krok 3: Spolu s hrachem přidáme koření a necháme asi minutu povařit. Zalijeme horkou vodou tak, aby byl hrách ponořený. Vaříme doměkka. Krok 4: Nakonec osolíme, opepříme a rozmixujeme. Na závěr zjemníme smetanou a ochutíme octem. Krok 5: Pomalu smažíme cibulku nakrájenou na plátky na přepuštěném másle, až krásně zezlátne.

Zveřejněno 1. 11. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrachová kaše s vajíčkem a párkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYQyV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrachová kaše s vajíčkem a párkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYQyV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
hrách, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, olej olivový, ghee, smetana, ocet

Přidat fotografie receptu