KVÍZ: Umíte správně skladovat jablka? Otestujte své znalosti a naučte se, jak uchovat ovoce dlouhé měsíce
Jak jednoduše upéct dýni hokkaidó? S česnekem a cibulí v jednom pekáčku chutná znamenitě a přípravu zvládne každý
Jak správně sklízet a sušit vlašské ořechy při deštivém počasí? Stačí dodržet jednoduchý postup a ořechy vydrží do příští sklizně
26 foto Mazanec podle receptu cukrářky Ivety Fabešové: Voní citronem a rumem, je úžasně vláčný a díky mandlím na povrchu i křupavý
13 foto Cukrářka Iveta Fabešová chce mít klidné Vánoce a přiznává: Cukroví doma nepeču, na to už nemám kapacitu
13 foto Iveta Fabešová nabídla recept na úžasné linecké: Plněné marcipánem a polévané čokoládou chutná božsky
13 foto Cukrářka Iveta Fabešová otevřela další cukrárnu. Mezi zákusky za necelých 200 Kč najdete i popcorn či kávový kelímek
26 foto Cukrářka Iveta Fabešová nabídla recept na bábovku z mléčné čokolády a říká: Je motivující, když „hobíci“ dohánějí profíky
11 foto Cukrářka Iveta Fabešová se vrací na scénu: Ve Werichově vile peče i popcornové zákusky a vydává sváteční kuchařku plnou cukroví
Levná rajská omáčka z protlaku: Je krásně jemná a lahodná, přitom stačí jen několik ingrediencí a použít pár triků na dochucení
Bulharský čedar z Balkánu: Pikantní sýr kaškaval může být skvělou surovinou pro náš smažák. Zkusíte to?