Co dodá panence skvělou chuť? Naplňte ji výbornou nivou a jemně kyselými sušenými rajčaty. Výsledek bude perfektní
Křimický řízek z Plzně v těstíčku s kysaným zelím: Voní česnekem a díky zelí chutná naprosto fantasticky
Tradiční jablečný dezert æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky chutná skvěle a zažene chmury
10 foto Hodnocení 128× 5 častých chyb při skladování máku: Poradíme, jak mák uložit, aby vydržel co nejdéle
Hodnocení 119× Proč jsou koláče tvrdé a jak tomu předejít? Rozhodující je teplota i čerstvost surovin
5 foto Husí koláčky z kynutého těsta podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Sádlem vonící pochoutka ze zbytků husí pečínky
4 foto Hodnocení 67× Jak péct svatební koláčky: Poradíme vám, jaké si máte připravit těsto a náplně
8 foto Josef Maršálek radí, jak na dvojctihodné koláče: Dejte pozor na teplotu surovin a máslo nikdy nerozpouštějte, říká cukrář
Hodnocení 14× Chystáte se na posvícení nebo na pouť? Připravujete pro rodinu a přátele nějaké tradiční pokrmy?
7 foto Holka u plotny radí: Jak na moravské koláčky s tvarohem a povidly? Podle snadného receptu vyjde jeden kousek na 8 Kč
Hodnocení 25× Deset otázek a odpovědí na téma masopust: Kdy bude letos masopust a co dobrého připravit k jídlu
Hodnocení 615× Jak zavařit jádra vlašských ořechů? Vyzkoušejte jednoduchý recept a budete je mít stále po ruce
Havelské posvícení provoní malé ořechové koláčky. Pečené podle původního staročeského receptu chutnají božsky