Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
6 foto Hodnocení 6× Jak udělat domácí lančmít? Zdravější alternativa je z masa a bez konzervantů
Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba
Retro okénko: Husí krev v konzervě stála 6 Kčs. Nejlepší byla na cibulce a připravovala se z ní i prdelačka
12 foto Hodnocení 3× Jaké jídlo vydrží bez lednice? Skvělou variantou jsou zavařeniny či konzervy
Vaječná omeleta a tuňáková pomazánka v jednom: Zvláštní kombinace vytvoří skvělou a rychlou snídani s jedinečnou chutí
Retro okénko: Slavný moučník opilý Izidor voní ořechy a rumem a je tak dobrý, že jeden kousek obvykle nikomu nestačí
Grilování v balkánském stylu: Pljeskavica bude neuvěřitelně šťavnatá díky jednoduchému triku s cibulí a trošce sodovky