Konzumní kmínový chléb
Domácí pekárna je osvědčený pomocník při přípravě domácího pečiva. Zkuste v ní připravit snadný konzumní chléb, který je téměř k nerozeznání od toho kupovaného. Jakmile jednou ochutnáte svůj vlastní chleba, určitě jej budete péct častěji.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Konzumní kmínový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n58zE
Moje poznámka
Konzumní kmínový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n58zE
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 3 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 9 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 10 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 18 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno 19. 10. 2025 21:05:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 19 minutami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 4 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 4 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 4 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 7 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 8 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 9 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 9 hodinami
Suroviny:
voda,
ocet,
sádlo,
mouka tmavá chlebová žitná,
mouka hladká,
mouka pizza,
mouka chlebová pšeničná,
sůl,
kmín celý,
droždí,
anýz,
koriandr,
Komentáře (1)