Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
Jednoduchý cibulový salát je hit sociálních sítí. Nadchne pikantní kořeněnou chutí a ostrosti cibule se zbavíte jedním fíglem
11 foto Hodnocení 5× Koriandr v kuchyni: Touto opomíjenou bylinkou dochutíte maso, houby i čatní
Marocký rajčatovo-okurkový salát shlada: Trochu jiný „šopák“ je bez sýra, zato krásně voní římským kmínem a koriandrem
Mexické tamales: Tradiční specialitu s pikantní náplní lze připravit doma a kukuřičné listy jednoduše nahradit
Hodnocení 35× Koriandr je opomíjená zelená bylinka a zároveň koření, které si pomalu nachází cestu i do naší kuchyně
Svěží larb salát je ideální pokrm i pro masožrouty. Kromě mletého masa a zeleniny do něj patří i jedna neobvyklá omáčka
Palačinky jianbing z čínského tržiště jsou tenoučké jako papír a plněné slanými krekry, křupavou slaninou a čerstvou zeleninou
Kaviár pro chudé: Slavná texaská specialita voní koriandrem a kaviár jen připomíná. Jak ji připravit?
5 foto Polévka pho jako z Prostřeno: Vietnamská kuchařka poradí, jak udělat ten nejlepší vývar a jak jej ochutit
Jak na dokonalý buřtguláš? Chuť vylepší vývar nebo trocha rajského protlaku, záleží ale i na správném množství cibule