Zbyly vám knedlíky? Tímto způsobem je ohřejete tak, že budou nadýchané a měkké a nikdo nepozná rozdíl
Slaninová pomazánka: Lahodné pohoštění jen ze čtyř surovin je hotové raz dva, výraznou chuť zařídí oblíbený sýr
Video Hodnocení 14× Křenový dip, co má říz, podle videoreceptu: Potřebovat budete pouze dvě ingredience
8 foto Hodnocení 1× Co je kořenová zelenina? Není to jen mrkev, celer a petržel, ale i jiná zelenina
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
13 foto Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
3 foto Hodnocení 3× Jak připravit vejmrdu? Staročeská příloha z jablek a křenu k zabijačkovým specialitám
4 foto Hodnocení 46× Jak zpracovat křen? Připravte si navzdory slzám báječné dochucovadlo s velkou silou
10 foto Hodnocení 80× Jak připravit kysané zelí s křenem? Postup je snadný a zelí pak chutná výborně
7 foto Hodnocení 5× Jak oživit ovadlý křen? Známe triky pro návrat pevnosti a chuti během krátké doby
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
12 foto Hodnocení 128× Jak zavařit křen? Přinášíme jednoduchý recept pro dlouhodobé skladování ostrého křenu
12 foto Hodnocení 14× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
12 foto Hodnocení 21× Desatero rad na téma křen: Jak ho správně zpracovat a zařadit do jídelníčku
Majonézové kuřecí nudličky: Trochu jinak marinované maso je neskutečně křehké a chuť zvýrazní jedna exotická ingredience
6 foto Dubajská čokoláda, která vyrazila dech Janu Krausovi: Recept 13letého kuchaře Davida určitě musíte vyzkoušet