Připravte si langoše jako v Maďarsku: Důležitou roli hraje zakysaná smetana i dva druhy mouky. Výsledek vás nadchne
Retro okénko: Expreso tea - čaj ve formě sirupu stával 5,50 Kčs a voněl rumem, i když byl bez alkoholu
Voňavý jablečný štrúdl snadno a rychle: Křehké jogurtové těsto se netrhá, podrží vláčnou náplň a zvládne ho i začátečník
Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
13 foto Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
3 foto Hodnocení 2× Jak připravit vejmrdu? Staročeská příloha z jablek a křenu k zabijačkovým specialitám
4 foto Hodnocení 32× Jak zpracovat křen? Připravte si navzdory slzám báječné dochucovadlo s velkou silou
10 foto Hodnocení 51× Jak připravit kysané zelí s křenem? Postup je snadný a zelí pak chutná výborně
7 foto Hodnocení 3× Jak oživit ovadlý křen? Známe triky pro návrat pevnosti a chuti během krátké doby
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
12 foto Hodnocení 107× Jak zavařit křen? Přinášíme jednoduchý recept pro dlouhodobé skladování ostrého křenu
12 foto Hodnocení 11× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
12 foto Hodnocení 18× Desatero rad na téma křen: Jak ho správně zpracovat a zařadit do jídelníčku
Majonézové kuřecí nudličky: Trochu jinak marinované maso je neskutečně křehké a chuť zvýrazní jedna exotická ingredience
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Jaroslav Sapík vařil pro princeznu Dianu: Topinku s vejci jsem jí musel dělat čtyři dny za sebou, vzpomíná slavný šéfkuchař
12 foto Hodnocení 34× Jak pěstovat křen? Vyhradíme mu místo, kde nebude překážet. Sklízíme kořeny i listy
11 foto Snadný trik, jak vypěstovat rajčata z jednoho plodu ze supermarketu: Do 15 dnů máte vzrostlé sazeničky a prakticky zadarmo
Jak využít zbytky velikonočního mazance? Žemlovka s banánem, kávou vonící tiramisu nebo španělské „koblihy“ vás dostanou
Pikantní bramborová polévka s fazolemi a medvědím česnekem Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 maris 40 min