Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
14 foto Hodnocení 14× Drůbeží polévka z husích nebo kuřecích drobů: Jde o univerzální lék našich babiček
Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
7 foto Hodnocení 15× Jak se vaří polévka z kuřecích hřbetů? Kosti vaříme pomalu, aby byl vývar silný
8 foto Hodnocení 11× Kuřecí vývar je snadný a velmi oblíbený. Poradíme, co všechno by měl obsahovat
Jak na silný vývar podle vítězky MasterChef Česko Kristíny: Maso předem opečte a určitě zapomeňte na sůl, radí
Stracciatella alla romana: Římská „rozškubaná“ polévka voní parmazánem a citronem a je hotová během chvilinky
Video Hodnocení 58× Vykostit kuře dá trochu práce, ale pak z něj můžeme upéct výbornou roládu s křupavou kůží. Názorné video poradí, jak na to
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar
Panenka, kýta nebo krkovice? Víme, které maso se perfektně hodí na nudličky, aby byly měkké, šťavnaté a plné chuti
Jak na nakládaný hermelín? Aby se sýr nezkazil, je potřeba správně zacházet se sklenicí, s kořením i s olejem