Nejlepší recept na rybí filé zapečené se sýrem: Záleží na druhu ryby i na pořadí přidání jednotlivých surovin
Voňavé a křupavé řízky z bedly bez smažení a složitého postupu. O perfektní chuť se postará trouba a zajímavý trojobal
Jak na nejsnazší houbovou polévku se zeleninou: Voní lesem a kmínem a přípravu zvládne i kuchař amatér
7 foto Hodnocení 9× Jak se vaří polévka z kuřecích hřbetů? Kosti vaříme pomalu, aby byl vývar silný
8 foto Hodnocení 6× Kuřecí vývar je snadný a velmi oblíbený. Poradíme, co všechno by měl obsahovat
Jak na silný vývar podle vítězky MasterChef Česko Kristíny: Maso předem opečte a určitě zapomeňte na sůl, radí
Stracciatella alla romana: Římská „rozškubaná“ polévka voní parmazánem a citronem a je hotová během chvilinky
Video Hodnocení 53× Vykostit kuře dá trochu práce, ale pak z něj můžeme upéct výbornou roládu s křupavou kůží. Názorné video poradí, jak na to
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar
Prezident Edvard Beneš se stravoval skromně. Stačily mu brambory s máslem a miloval bramboračku s houbami
Cuketa s mrkví a hráškem: Výraznou chuť dodá cibule a česnek, zalitá sýrovou omáčkou uspokojí i náročné strávníky
Pět jídel s jarní cibulkou: Jednoduchá jarní polévka, pestrý a osvěžující tvarohový salát nebo pikantní marinovaná asijská kachna