Suroviny
Porce: Dva litry hotové polévky.
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 101 kJ / 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,84 g |
Tuky | 15,39 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 244 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 10,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí vývar s jíško-vaječným svítkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ngzW
Moje poznámka
Kuřecí vývar s jíško-vaječným svítkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ngzW
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 6 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 7 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 8 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 8 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 11 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 12 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
polévka s vaječným svítkem,
kureci vyvar,
vaječný svítek,
krupicová polévka s vaječným svítkem,
vaječný svítek do polévky,
hovězí vívar,
kuřecí polévka se svitkem,
hovezi polevka s vajecnym svitkem,
hovězí vývar se svítkem,
kuřecí svítek,
kureci polevka s jiskou,
rychly vyvar,
kuřeci vyvar s jižkou,
jak se dela vivar,
kureci vivar,
kureci vivar recept,
slepičí vívar,
zeleninová polévka s vaječným svítkem,
hovězí polévka se svítkem,
zeleninová polévka se svítkem
Suroviny:
skelet kuřecí,
mrkev,
petržel,
cibule,
vejce,
celer,
olej,
mouka hladká,
koření nové koření,
pažitka,
libeček,
sůl,
pepř,
koření polévkové
Komentáře (6)