Otestovali jsme buchtičky s krémem na vánočních trzích v Praze. Porce za 139 Kč a těsto jako od babičky
30 foto Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Šéfkuchař Lukáš Neckář poradil, jak vylepšit českou „čínu“ a nabídl recept na kung-pao: Vše je o správné kombinaci omáček, říká
12 foto Jan Punčochář připravil speciální hot dogy pro Oktagon: V prodeji bude 3000 kusů a vydávat se budou do 30 vteřin
32 foto Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář
Proč je sushi z obchodu dobrou volbou? Je kolikrát lepší než ze špičkové restaurace, říká kuchař Lukáš Neckář
12 foto Šéfkuchař Lukáš Neckář se v dětství inspiroval kuchařkou kačera Donalda. Dnes má školu sushi a učí děti i dospělé jíst zdravě a chutně
Kvíz KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
Jak na kokosky, které jsou hned měkké: Cukrářka Andrea z Hliněné bašty nám poskytla svůj léty prověřený recept
Brambory zapečené s pórkem, jarní cibulkou, hlívou a zakysanou smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 varilamyskakasicku 80 min