Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
20 foto Hodnocení 9× Jak využít fazole v kuchyni? Nejlepší způsoby, jak je zařazovat do jídelníčku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Neodolatelné ďábelské tousty s krůtím masem podle Těhotnýho kuchaře: Pikantní, šťavnaté a vonící po šalvěji
Video Hodnocení 141× Jak připravit báječnou čínu? Rychlý oběd, který chutná jako z čínského bistra
Katův šleh neboli „kaťák“ nejvíc frčel v osmdesátkách: Recept na tuhle hospodskou baštu ale milujeme dodnes
Masová směs udělá z topinky naprostý skvost: Ostravsky Gastrošef ukázal, co nesmí v perfektním pokrmu chybět
Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba
Video Hodnocení 34× Jak připravit bramborák s masovou směsí? Tento pokrm okouzlí každého strávníka
8 foto Hodnocení 3× Jak vybrat vhodné maso na mletí? Poradíme, čím se řídit i jak druhy masa kombinovat
Rychlá večeře: Na sádle dokřupava upečené topinky s česnekem a pálivou játrovou směsí ocení nejen milovníci pikantních jídel
Video Vaříme podle ČSN: Výbornou uherskou pěnu můžete namazat na veku i okurku a hodí se i naplnění vajíček
Cuketové kobližky: Díky cuketě a tvarohu jsou krásně vláčné a božsky chutnají obalené v cukru a skořici