Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Neodolatelné ďábelské tousty s krůtím masem podle Těhotnýho kuchaře: Pikantní, šťavnaté a vonící po šalvěji
Video Hodnocení 138× Jak připravit báječnou čínu? Rychlý oběd, který chutná jako z čínského bistra
Katův šleh neboli „kaťák“ nejvíc frčel v osmdesátkách: Recept na tuhle hospodskou baštu ale milujeme dodnes
Masová směs udělá z topinky naprostý skvost: Ostravsky Gastrošef ukázal, co nesmí v perfektním pokrmu chybět
Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba
Video Hodnocení 34× Jak připravit bramborák s masovou směsí? Tento pokrm okouzlí každého strávníka
8 foto Hodnocení 3× Jak vybrat vhodné maso na mletí? Poradíme, čím se řídit i jak druhy masa kombinovat
Rychlá večeře: Na sádle dokřupava upečené topinky s česnekem a pálivou játrovou směsí ocení nejen milovníci pikantních jídel
5 foto Sezona burčáku začíná! Před 20 lety stál litr 44 Kč, dnes za něj dáte skoro stovku, ale oproti loňsku nezdražil