Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
7 foto Hodnocení 13× Jak se používá řasa Nori v kuchyni? Zabalte do ní sushi nebo jí dochuťte pomazánky
4 foto Hodnocení 7× Sushi - tradiční japonský pokrm: Jaké jsou jeho druhy a co vše potřebujete k jejich přípravě
Mořské řasy jako potravina budoucnosti: Patří nejen do sushi, využít je můžeme i do mnoha dalších pokrmů
Domácí chleba bez hnětení v 2.0 (s droždím nebo kváskem) Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 odklizec 70 min