Prosincový superúplněk zasáhne do našich jídelníčků: Býci půjdou po kvalitě, Lvi budou bojovat s chutěmi, Raci vsadí na polévky
Saskia Burešová je ortodoxní hospodyně: Peču devět druhů cukroví, ale bramborový salát nedělám, říká moderátorka
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce
5 foto Hodnocení 2× Jak skladovat máslo? Jde to v lednici, v mrazáku, ale i při pokojové teplotě
Video Hodnocení 288× Jak zavařit vlašské ořechy? Vyloupaná jádra ve sklenicích mají dlouhou trvanlivost
6 foto Hodnocení 6× Zelené natě sklidíme před příchodem mrazíků. Poradíme, jak je nejlépe uchovat
Jak zamrazit rajčata? Syrová jsou zamrazená hned, příprava vařených je delší, ale ta pak mají pestřejší využití
7 foto Hodnocení 32× Jak mrazit švestky? Rychle a jednoduše si připravte ovoce do moučníků na celý rok
14 foto Hodnocení 239× Jak zpracovat papriky do mrazáku? Velmi snadno a rychle. Jednoduchý postup ocení začátečníci
8 foto Hodnocení 550× Jak mrazit rajčata? Velmi snadno a rychle. Jednoduchý postup ocení začátečníci
4 foto Hodnocení 15× Jak uchovat mangold na zimu? Rostliny jsou mrazuvzdorné, navíc listy snadno zmrazíme
7 foto Hodnocení 13× Jak zmrazit rebarboru. Chutné řapíky jsou výborné do koláčů i kynutých knedlíků
8 foto Hodnocení 16× Přebytky rebarbory můžete s úspěchem zmrazit nebo sterilovat několika způsoby
6 foto Hodnocení 16× Jak mrazit libeček. Jak postupovat, abychom měli aromatické natě vždy po ruce
6 foto Hodnocení 35× Jak uchovat libeček? Nejchutnější je brzy na jaře. Poradíme, jak listy zpracovat
Rajčatové polévky, které budete milovat: Ve variaci s čočkou nebo cuketou jsou vítaným zpestřením jídelníčku
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Kuřecí paličky pečené s chřestem a ředkvičkami s hořčičnou zálivkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Angel 666 60 min