Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky voní tak, že se sbíhají sliny: Šťavnaté maso se sytou přílohou se upeče skoro samo
Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař
Jak skladovat vanilkové rohlíčky, aby byly na Vánoce křehké a voňavé: Záleží na správném místě, teplotě a způsobu uložení
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Muchovník si vystačí s běžnou zeminou a polostínem. Správná péče bude odměněna lahodnými indiánskými borůvkami
4 foto Borůvky, které jimi ani nejsou: Jak pěstovat ty kanadské, jak muchovník nebo zimolez, abyste měli krásnou úrodu
6 foto Sushi rolky na Silvestra 2022: Podle zkušeného sushi mistra Lukáše Neckáře je zvládnete levou zadní. Takhle snadné to je
Video Anglické palačinky: Rozehřáté máslo dejte do těsta a nechte ho odstát půl hodiny. Palačinky opékejte třeba i nasucho
Tatrankové pracny, hrnečkové kokosky nebo křehké pusinky: Tyhle druhy cukroví můžete péct už teď a skoro bez práce