Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 843 kJ / 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,74 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 11,89 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 39,90 g |
Postup přípravy
Osolíme, přidáme masox, 3/4 kelímku zakysané smetany (pokojová teplota), kečup či ještě protlak pro barvu, protože po přidání smetany dostane polévka mdlou barvu, prolisovaný česnek. Provaříme a přidáme libeček a petřželku.
Teď dle chuti si každy může octem přikyselit či přisladit. Krok 6: Podáváme se lžící zakysané smetany a ještě posypané bylinkami.
Druhý den, když je polévka odležená je ještě lepší.
Zveřejněno 26. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWxY
Moje poznámka
Můj boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWxY
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 16 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 21 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 21 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 4 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 6 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 7 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 7 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 7 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 7 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 8 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 8 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 9 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 9 hodinami
Tématické fráze:
ruský boršč z mletého masa,
boršč z mletého masa,
růžový boršč,
borsc repu dusime do mekka,
boršč mleté maso,
ruský boršč s mletého masa,
boršč mletého,
klasický ruský boršč,
boršč z kuřeciho vývaru,
boršč muj,
top recept boršč,
bor
Suroviny:
brambory,
maso mleté,
maso vepřové,
kuře,
zelí bílé,
řepa červená,
mrkev,
celer,
cibule,
koření nové koření,
bobkový list,
masox,
pepř,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
cukr,
ocet,
česnek,
smetana zakysaná,
petrželka,
libeček
Komentáře (2)