Můj bezinkový likér
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 28 362 kJ / 6 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,00 g |
Tuky | 16,00 g |
Vláknina | 120,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 268,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 9. 2015 17:12
Jde to skvěle,mám hotových osm láhví
9. 10. 2013 18:40
šťávu z bezinek získám pomocí hrnce odšťavňovače a je hotovo, pak už jen přidávám potřebné ingredience a už nevařím. Jde to skvěle.
5. 9. 2011 10:38
dala sem vam foto super hrnce
5. 9. 2011 10:32
holky ja mam hrnec odštavnovací dam dolu vodu a para mi z bezinek vyžene štávu super...mam ho po rodičích tak se mrknete k babičkam na půdy
16. 9. 2010 17:57
takhle dělávala bábinka šťávu, ale bez toho rumíčku....pak se sifónkem..to byla bašta, zrovna jsem letos uvažovala, že bych...asi jo...asi budu..
16. 9. 2010 16:43
Pro LUKESKU:jo, ale mi neděláme likér z vody, ve které se ty bezinky vařily, ale ze šťavy, kterou z bezinek právě musíme dostat. PRO KLARISKU:K dotazu jak dlouho svařovat - myslíš tu šťávu s cukrem? Já to dělám asi 5-6 minut, dokud se cukr nerozpustí. Pak nechat zcela vychladnout a dále už jen dopnit alkoholem. Alkoholu má být tak 30% co je šťávy. Ale z vlastní zkušenosti vím, že jsme potom ještě krápčo přidali. A alkohol musí být 40%.
16. 9. 2010 16:22
Nebo svařené bezinky po vychladnutí proženem odšťavňovačem . Spíš by mě zajímalo, jak dlouho se to má svařovat?
16. 9. 2010 15:56
při vaření bezinky pustí hned šťávu,pak je vymačkáme přes plátno,nebo přes husté síto(ceďák),zas tak šílená práce to není
16. 9. 2010 15:33
trochu mi tu chybí ta šílená práce jak dostat z bezinek tu šťávu.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 3 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 14 minutami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 32 minutami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 39 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 49 minutami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 49 minutami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 50 minutami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 1 hodinou
Jablková bábovka
Eliska_d uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: domácí bezinkovy liker bezinkový likér recept bezový likér nejlepší recept na bezinkový likér bezinkový likér bezinkovy liker bez vareni bezový likér recept bezový likér s kávou recept na bezový likér recept na bezinkovy liker bezinkoví likér likér z bezinek bezinky likér domácí bezinkový likér s kávou domácí bezinkový likér s kávou nejlepší domácí bezinkový likér domácí likér z bezinek bezový likér z plodů bezinkový likér s kávou nejlepší bezinkový liker
Suroviny: bez černý, voda, cukr, cukr vanilkový, káva mletá zrnková, rum
Můj bezinkový likér
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wq8E
9 názorů