Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
4 foto Hodnocení 118× Placky naan: Na nepostradatelnou součást indické kuchyně stačí pár ingrediencí
Chlebová placka z trouby: Na pita chleba, foccaciu nebo naan stačí jen několik ingrediencí, nejdůležitější je teplota pečení
Hodnocení 66× Placky se pečou a upravují na mnoho způsobů. Některé jsou velmi jednoduché, ale k chuti přijdou vždy
Semínka černuchy dodávají výraznou chuť indickým pokrmům. Její léčivé účinky znali už starověcí lékaři
Egyptský faraon Tutanchamon si pochutnával na pečené gazele a červeném víně a doslova si ujížděl na sladkém
Pěstujeme rajčata: Pět kroků, kterými podpoříte dozrávání. Nezapomeňte na správné hnojení a zaštipávání