Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 895 kJ / 2 365 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,13 g |
| Tuky | 30,46 g |
| Vláknina | 16,60 g |
| Cholesterol | 499 mg |
| Sodík | 3,20 g |
| Sůl | 7,41 g |
| Sacharidy | 376,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nabírané knedlíky se zelím a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YrpM
Moje poznámka
Nabírané knedlíky se zelím a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YrpM
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 9 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 9 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 2 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 5 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 6 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 7 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 7 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 10 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 10 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 11 hodinami
Tématické fráze:
knedlíky se zelim,
nabirane bramborové knedlíky,
knedličky se zelim a uzenym,
knedlíky s uzeným a zelím,
nabírané knedlíky s s houbami,
knedlily se zelim,
uzené kostičky,
uzene knedliky,
recepty se zelím,
uzené se zelím,
knedliky s uzenym a zelím recept,
nabyrany knedlíky,
nabírané knedlíky se zelím a uzeným masem,
špekové knedlíky s hlavkovym zelim,
kachna plnèná jelítky,
recepty knedlíky s uzeným,
uzené s knedlíkem a zelím,
plnene bramborove knedlikz,
lívance s uzeným a zelím,
nabirane knedliky testo
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
mléko,
droždí,
sůl,
cukr,
maso uzené
Komentáře (7)