Jelení úplněk v Kozorohu je ve znamení letní přírody: Berani ocení borůvkové řezy a Panny cuketový bramborák
Plněné papriky v tomatové lázni: Šťavnatá masová náplň s rajčatovou omáčkou vytvoří dokonalou chuťovou kombinaci
5 foto Hodnocení 43× Kdy solit maso na guláš? Poradíme, kdy je ten správný okamžik pro osolení masa
11 foto Hodnocení 149× Jaký krém k jakému cukroví? Poradíme, jaké jsou nejlepší chuťové kombinace
6 foto Hodnocení 35× Jak ochutit tradiční omáčky? Víte jaké koření použít, aby omáčky chutnaly báječně?
Hodnocení 211× Jak používat tofu ve studené kuchyni. Lze jej naložit a připravit z něj chutnou pomazánku
Do originálního receptu na kuřecí perkelt patří jen 5 surovin. Vylepšení vývarem nebo protlakem nám Maďaři jistě odpustí
12 foto Těhotnej kuchař radí, jak na dokonale křupavé bramboráky. Dávejte pozor na teplotu použitého mléka, říká známý influencer