Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Video Hodnocení 7× Konfitovaný žloutek místo volského oka nebo míchaných vajec: Zkuste podle videonávodu
9 foto Hodnocení 5× Desatero rad na téma olivový olej: Tento poklad je ceněným králem všech olejů
22 foto Co si přivézt z Chorvatska? Poctivý med za 150 Kč, skvělou paštiku za 40 Kč, paprikový ajvar nebo fíkovou marmeládu
Video Hodnocení 21× Bazalkové pesto je dobré mít po ruce. Jistě ho zvládnete vyrobit podle videonávodu
13 foto Rajčatové placky s olivami podle Josefa Maršálka krásně voní po bazalce. Hodí se jako občerstvení nejen na piknik
14 foto Josef Maršálek upekl výjimečný španělský chléb vonící olivami: U nás doma ho děláme velmi často, přiznal cukrář
Plesnivění omáček, protlaků a pest ve sklenicích lze snadno zabránit: Trik je ve správném použití olivového oleje
Chlupatá rýže: Oblíbená příloha českých jídelen z rýže a smažených těstovin se snadno dělá a chutná skvěle
Hodnocení 15× Jak připravit Spaghetti aglio olio e pepperoncino? Naučíme vás rychlé, výborné a jednoduché italské jídlo
Sušená rajčata: Jejich příprava je jednoduchá a stačí jen pár ingrediencí, pozor ale na na bylinky, které použijete
5 foto Hodnocení 11× Jak připravit salát Caprese. Skvělá kombinace surovin a barev je výtečná i k tepelné úpravě
Korunovace krále Karla III.: Oficiální menu oslav a recept na pečený lilek s jogurtovou zálivkou nadchly internet
Slavné omáčky: Na první pohled obyčejná vierge z rajčat a olivového oleje povýší každé jídlo na božský luxus
Jak správně smažit koblihy? Úspěch zajistí vysoká vrstva vhodného tuku, jeho správná teplota, ale i pečicí papír a další fígle
Telecí ossobuco na šalvěji a česneku s kapustičkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 Angel 666 110 min