Kvíz: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
Paštika z pečené hlívy podle Adély: Pochoutka, která vyhrála Foodblog roku, voní houbami, česnekem a bylinkami
Video Hodnocení 12× Jak jednoduše připravit patizon k jídlu? Zvládnete to snadno a rychle podle videa
Video Hodnocení 68× Jak připravit patizon k jídlu? Videonávod vám ukáže loupání a odstranění semen
6 foto Hodnocení 12× Jak pěstovat patizony. Péče je snadná, nakrájené plody se výtečně hodí na smažení
Patizonové řízky z pánve i trouby: Tenké plátky není třeba předvařit a s kořením na ryby chutnají fantasticky
Hodnocení 38× Patizon patří mezi tykve obecné stejně jako dýně a cuketa: Víte, jak ho zpracovat?
Jak na luxusní šunkofleky: Šťavnatost zajistí dost vajec i správný druh masa, o křupavou kůrku se postará sýr
5 foto Jak bude trávit Vánoce zpěvák Michal David: Dietu poruším, doma všem navařím a kapra si dám, říká se smíchem
Letní kuře z jednoho pekáčku: Chilli papričky a citron dodají kuřeti lehce pikantní příchuť, brambory natáhnou všechny chutě a vůně