Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
Hodnocení 15× Patizony jsou skvělou a chutnou zeleninou. Poradíme, jak je snadno zavařit na zimu
Video Hodnocení 18× Jak jednoduše připravit patizon k jídlu? Zvládnete to snadno a rychle podle videa
Video Hodnocení 93× Jak připravit patizon k jídlu? Videonávod vám ukáže loupání a odstranění semen
6 foto Hodnocení 12× Jak pěstovat patizony. Péče je snadná, nakrájené plody se výtečně hodí na smažení
Patizonové řízky z pánve i trouby: Tenké plátky není třeba předvařit a s kořením na ryby chutnají fantasticky
Hodnocení 46× Patizon patří mezi tykve obecné stejně jako dýně a cuketa: Víte, jak ho zpracovat?
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo
Langoše z jogurtového těsta jsou v horkovzdušné fritéze hotové do 10 minut: Stojí pár korun a připravit je zvládne každý
Co udělat se zbylou bramborovou kaší? Hodí se k zahuštění polévek, ale i jako základ pro placičky, krokety či k zapečení