Tři druhy cukroví z jednoho těsta: Toto ořechové je dokonalé. Stačí dodržet jediné pravidlo a máte napečeno za večer
Špičková cukrářka Helena Fléglová vás naučí čarovat s odpalovaným těstem: Připravte si větrníky či karamelové věže croquembouche
Kolik rumu je v cukroví přiměřeně? S tímto postupem připravíte výtečné nepečené kuličky, po kterých vás hlava nerozbolí
6 foto Hodnocení 6× Jak upéct dort ve tvaru fotbalového míče? Je třeba trpělivost, čas a šikovné ruce
6 foto Hodnocení 12× Jak malovat na marcipán? Stačí mít pevnou ruku, potravinářské barvy a kuráž
5 foto Hodnocení 7× Časté chyby při potahování dortů: Které můžeme napravit ještě před jejich potažením?
6 foto Hodnocení 15× Jak potáhnout dort potahovkou. Sametově hladký povrch je odměnou za trpělivost
Dokonalý guláš jako na zabijačce připravíte i doma. Víte, proč do něj nedávat papriku a čím správně guláš zahustit?
Perníková omáčka: Bohatá chuť a vůně koření skvěle ladí s masem, uzeninami i dezerty, důležitý pro její přípravu je ten správný perník