Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
6 foto Hodnocení 3× Jak upéct dort ve tvaru fotbalového míče? Je třeba trpělivost, čas a šikovné ruce
6 foto Hodnocení 10× Jak malovat na marcipán? Stačí mít pevnou ruku, potravinářské barvy a kuráž
5 foto Hodnocení 7× Časté chyby při potahování dortů: Které můžeme napravit ještě před jejich potažením?
6 foto Hodnocení 7× Jak potáhnout dort potahovkou. Sametově hladký povrch je odměnou za trpělivost
Jak propašovat maso do žaludku malých „vegetariánů“? Přinášíme tipy maminek a recept na domácí kuřecí párky