Margotkové kuličky voní rumem a kokosem: Aneta Vignerová ukázala postup i skvělý fígl s čokoládou pro snadné obalení
Rychlá tvarohová štóla podle Josefa Maršálka: Měkká je i bez odležení, voní po citronu a snadno se dělá
Hodnocení 20× Prejt: Co to je a jaké má využití v kuchyni? Zodpovídáme otázky zvídavým kuchtíkům
Falešný zabijačkový prejt podle receptu z roku 1946. Je krásně tmavý, ale při jeho přípravě se obejdete i bez vepřové krve
Zabijačkové knedlíky jako netradiční masopustní specialita: Vynikající jsou plněné jelitem i jitrnicí
8 foto Hodnocení 9× Jak připravit kupovaný prejt? Nejlépe chutná zapečený a servírovaný se zelím
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem
Jak využít jitrnicový prejt? Skvěle chutná zapečený i jako náplň do taštiček nebo v podobě polévkových knedlíčků
Cukrář Josef Maršálek radí, jak zajistit, aby buchty nebyly vysušené. Klíčem k úspěchu je hlavně neuspěchat přípravu
Nejjednodušší dýňová polévka potěší zářivou barvou, vůní zázvoru a plnou chutí. Dobře zasytí a hotová je raz dva