Holka u plotny radí: Krupicová kaše ve stylu borůvkového koláče s drobenkou chutná skvěle a voní máslem a ovocem
Domácí salát Rumcajs podle Ostravskeho Gastrošefa: Poctivá lahůdka plná salámu, zeleniny a výrazného dresinku
Falešný zabijačkový prejt podle receptu z roku 1946. Je krásně tmavý, ale při jeho přípravě se obejdete i bez vepřové krve
Zabijačkové knedlíky jako netradiční masopustní specialita: Vynikající jsou plněné jelitem i jitrnicí
8 foto Hodnocení 7× Jak připravit kupovaný prejt? Nejlépe chutná zapečený a servírovaný se zelím
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem
Jak využít jitrnicový prejt? Skvěle chutná zapečený i jako náplň do taštiček nebo v podobě polévkových knedlíčků
Jak připravit ten nejlepší slaný závin se zelím: Chuti pomůže klobáska nebo uzené, příprava zelí se neobjede bez jednoho kroku
8 foto Vánoční atmosféru zvýrazní i nealko koktejly: Ten vanilkový je osvěžující a citron mu dodává šmrnc
Čtyři znamení horoskopu, která nikdy neřeknou ne alkoholu: Střelec odchází z večírku poslední, Lev tíhne k závislosti
Krupicová kaše z rýžové krupičky – bez lepku, mléka a vajec Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 petram 15 min