Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 071 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,52 g |
Tuky | 11,47 g |
Vláknina | 2,75 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 157 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Jako přílohu dělám brambory a rajčatový salát.
Zveřejněno 24. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prejt z hub a květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WW3J
Moje poznámka
Prejt z hub a květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WW3J
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 13 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
prejt z hub,
kvetak houby,
květák a houby,
květák a houby recepty,
recept z hub a květáku,
houba jako květák,
recept z hub a květáku,
recepty květák houby,
květák na houbách,
jídla z květáku a hub,
prejt houby a květák,
recept květák houby,
houby květák,
podhrib,
květák, houby,
recepty z kvetaku a hub,
recept prejtu,
recepty houby květák,
hřib sírový,
recept na květák a houby
Suroviny:
houby,
květák,
slanina,
cibule,
česnek,
pepř,
koření adžika,
sůl,
majoránka,
vejce,
brambory,
mouka hladká,
strouhanka,
máslo
Komentáře (6)