Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 071 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,52 g |
Tuky | 11,47 g |
Vláknina | 2,75 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 157 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Jako přílohu dělám brambory a rajčatový salát.
Zveřejněno 24. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prejt z hub a květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WW3J
Moje poznámka
Prejt z hub a květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WW3J
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 10 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 15 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 15 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litý perník
Lenka Sedlackova před 40 minutami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 1 hodinou
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 1 hodinou
Rajská omáčka
Nikki1 před 1 hodinou
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 2 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 2 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 3 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 3 hodinami
Tématické fráze:
prejt z hub,
kvetak houby,
květák a houby,
květák a houby recepty,
recept z hub a květáku,
houba jako květák,
recept z hub a květáku,
recepty květák houby,
květák na houbách,
jídla z květáku a hub,
prejt houby a květák,
recept květák houby,
houby květák,
podhrib,
květák, houby,
recepty z kvetaku a hub,
recept prejtu,
recepty houby květák,
hřib sírový,
recept na květák a houby
Suroviny:
houby,
květák,
slanina,
cibule,
česnek,
pepř,
koření adžika,
sůl,
majoránka,
vejce,
brambory,
mouka hladká,
strouhanka,
máslo
Komentáře (5)