Nejlepší vánoční punč: Zahřeje kombinací rumu a červeného vína, voní citrusy a chybět v něm nesmí ani skořice
Vánoce s Josefem Maršálkem: Plněné ořechy s jablečným karamelem voní máslem a skořicí a chutnají fantasticky
8 foto Hodnocení 17× Desatero rad na téma pstruh: Lahodný a zdravý poklad našich vod v častých otázkách
14 foto Zvážili jsme, kolik masa vám doma zbyde po vykostění: Z kuřete půlka, z bůčku jen třetina, ale dobře jsou na tom ryby!
Vánoční ryba nemusí být jen kapr. Skvělý je na česneku pečený amur, pstruh na másle nebo marinovaná treska
11 foto V MasterChef Česko se poznávaly sladkovodní ryby: Troufnete si určit deset druhů podle fotek?
Jak správně grilovat rybu a jak poznáte, že už je hotová? Zkuste fígl s kostí podle Zdeňka Pohlreicha!
Hodnocení 111× Dáte si kapra, pstruha nebo lososa? Receptů z ryb je velké množství. Stačí si vybrat
Jarní cibulka 5x jinak: Grilovaná jako příloha odlehčí masité pokrmy, ve slaném koláči perfektně ladí se sýrem a smetanou