Postup přípravy
Krok 1: Očištěného vykuchaného pstroužka prosypeme zevnitř i na povrchu směsí koření uvedenou v přísadách. Necháme asi 30 minut odležet.
Krok 2: Ve wok pánvi opečeme po obou stranách dohromady, cca 20 minut, posypeme pažitkou a petrželkou.
Krok 3: Rýži uvaříme dle návodu na obalu. Ihned podáváme.
Krok 4: Je samozřejmé, že si přílohu zvolíme dle chuti, mne lákala červená rýže.
Zveřejněno 23. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1N6Z
Moje poznámka
Pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1N6Z
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 4 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 8 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 8 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 2 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 4 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 4 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 5 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 6 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 6 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 6 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 6 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 6 hodinami
Tématické fráze:
pstruh recept,
pstruh recepty,
recepty pstruh,
top recepty pstruh,
recept na pstruha,
pstruh,
recept pstruh,
recepty z pstruha,
pstruzi recepty,
pstruh na kmine na panvi,
recepty na pstruha,
pstruh-recepty,
recepty psttuh,
recept na pstruha.,
ochuceni pstruha na gril,
top recept na pstruha,
recepty-pstruh,
psruh na másle,
top recepty na pstruha,
top recepty pstruh lososovity
Suroviny:
pstruh,
kmín drcený,
pepř,
sůl,
tymián,
meduňka,
bazalka čerstvá,
tuk,
pažitka,
petrželka,
rýže červená
Komentáře (7)
Přesto jinak souhlasím, v jednoduchosti je krása. Navzdory mé nechuti ryby vcelku někomu to nevadí, je to můj problém a bod dávám.