Postup přípravy
Krok 1: Očištěného vykuchaného pstroužka prosypeme zevnitř i na povrchu směsí koření uvedenou v přísadách. Necháme asi 30 minut odležet.
Krok 2: Ve wok pánvi opečeme po obou stranách dohromady, cca 20 minut, posypeme pažitkou a petrželkou.
Krok 3: Rýži uvaříme dle návodu na obalu. Ihned podáváme.
Krok 4: Je samozřejmé, že si přílohu zvolíme dle chuti, mne lákala červená rýže.
Zveřejněno 23. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1N6Z
Moje poznámka
Pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1N6Z
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
pstruh recept,
pstruh recepty,
recepty pstruh,
top recepty pstruh,
recept na pstruha,
pstruh,
recept pstruh,
recepty z pstruha,
pstruzi recepty,
pstruh na kmine na panvi,
recepty na pstruha,
pstruh-recepty,
recepty psttuh,
recept na pstruha.,
ochuceni pstruha na gril,
top recept na pstruha,
recepty-pstruh,
psruh na másle,
top recepty na pstruha,
top recepty pstruh lososovity
Suroviny:
pstruh,
kmín drcený,
pepř,
sůl,
tymián,
meduňka,
bazalka čerstvá,
tuk,
pažitka,
petrželka,
rýže červená
Komentáře (6)
Přesto jinak souhlasím, v jednoduchosti je krása. Navzdory mé nechuti ryby vcelku někomu to nevadí, je to můj problém a bod dávám.