Pekingští hadi

Bobr1969 Kuchař: Bobr1969

Doba přípravy: 20 minut 4 porce Grilování 13 názorů

Suroviny

Vepřový bůček bez kůže
Grilovací koření
Koření na čínu
Olej
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Z bůčku nakrájíme proužky 2x2 cm, dlouhé asi 30 cm.

  2. Z oleje a koření připravíme marinádu. Marinujeme nejlépe 12 hodin.

  3. Proužky stočíme do podoby šneků.

  4. Grilujeme cca 10 minut po každé straně. Podáváme s hranolky nebo pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pekingští hadi

  • ZuzanaK ZuzanaK

    Tohle je vyloženě hříšné jídlo. Ačkoliv si zahřeším ráda, k bůčku tak max hranolky z trouby. ;-)

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    novelis: :yes: smekám;-)

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    novelis: Jste frajerka, omluvit se tu ještě nikdo nedokázal, pokud vím. Myslím, že omluvu rádi přijímáme, že? :-))

    Odpovědět

  • novelis novelis

    Tímto se omlouvám všem, které jsem tu dnes nejapně napadala - blbý den matky tří dětí jsem zcela nepřípadně kompenzovala na tomto užitečném serveru. Díky za pochopení.:no:

    Odpovědět

  • novelis novelis

    spagetka: Božíčku, děkuji za instrukce! Bez Vás bych byla úplně ztracená! Takže invektivy příště vynechat - musím si tu dobrou radu rychle někam zapsat... Ještě jednou děkuji!

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    novelis: v tomto má ale žížala pravdu, jasně že můžete kritizovat, ale skutečně bez nějakého "natvrdnutí" a jiízlivostí ohledně školy. Nemá to žádnou souvislost s receptem. Takže příště invektivy vynechte. Podle mne se to propíchne špejlí, párátkem, jehlou jako vinná klobása. Autor rád odpoví.

    Odpovědět

  • novelis novelis

    casino: Absenci logického uvažování a schopnosti chápat psaný text jsem rozhodně nespatřovala v problematice "marinování" - na to se také dotyčný neptal. Vidíte, za školu se chodit nemá, takhle to pak dopadá... Komentář "zizaly" se mi snad ani komentovat nechce...

    Odpovědět

  • casino casino

    novelis:
    ...já bych fotečku uvítal, hodně napoví..., by mě docela zajímalo, zda ti hadi zůstanou bez fixace (jehlou, špejlí, kancelářskou sponkou...) stočení, či jestli třeba nezdrhnou;-)
    A vaše poznámka stran ZŠ? No, asi jsem byl za školou, když se zrovínka probíralo "namarinování":-D:-D:-D

    Odpovědět

  • zizala zizala

    novelis: Nono, nadávat si tu snad nebudeme:-?:-//

    Odpovědět

  • novelis novelis

    Max Braun: Jste snad natvrdlý? Tak jednoduchý postup snad nevyžaduje žádné fotografie - prostě ty namarinované proužky stočíte! Vychodil jste vůbec ZŠ?:no:

    Odpovědět

  • Bobr1969 Bobr1969(autor receptu)

    casino:omlouvám se,ano bez kůže.

    Odpovědět

  • Max Braun Max Braun(neregistrovaný)

    Děkuji Bobrovi1969 za jeho detailní popis a pěkné fotky, které nám všem jasně ukazují jak se takovéto hadi připravují ! :-S

    Odpovědět

  • casino casino

    Bůček asi bez kůže, že?

    Odpovědět

Tématické fráze: pekinští hadi pekingsky hadi pekingske hady pekýnští hadi pekinské hady pekingske hadi dopadá zbucku peginske hadi pekigští hadi recept na pekingské hady recept pekigští hadi recept pekingsky hadi recepty pekingsky hadi pekinsčtí hadi pekingsští hadi peginsky hadi pekigští hadi recept pekingský had recept pekinšti hadi s kuchyně penigští hadi

Zapomněl/a jsem heslo