Jak na dokonalou drobenku na koláče: Poměr 2:1:1 funguje perfektně, ale vyplatí se znát ještě pár fíglů
Kam vyrazit v Praze na nejlepší ovocné knedlíky: Na Vinohradech chutnají jako od babičky, parádní dělají i v Dejvicích
Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
5 foto Hodnocení 39× Jak udělat pomazánku z uzené makrely? Skvělá volba na chlebíčky i k rychlé večeři
Oblíbená pomazánka ze sardinek podle ČSN: Jednoduchá večeře za pár korun má jemnou chuť a skvěle se roztírá
8 foto Hodnocení 134× Jak udělat krabí pomazánku? Tato jednoduchá dobrota je vhodná nejen na jednohubky
9 foto Hodnocení 23× Jak připravit makrelu? Báječně chutná grilovaná, uzená nebo také v pomazánce
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Jak nejlépe skladovat česnek, aby dlouho vydržel? Připravte si skvělou česnekovou pastu nebo voňavou sůl podle těchto receptů
Masové koule s medvědím česnekem a paprikou v pomalém hrnci Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 220 min