Jak dlouho vydrží vlašské ořechy? V ideálním prostředí až do příští sklizně a zařídíte ho i v paneláku
Podzimní stravování podle horoskopu: Štírům hrozí přibírání, Berani pozor na pálivá jídla, radí astroložka Baudyšová
Hladká a voňavá jíška vylepší omáčky i polévky. S tímto postupem krok za krokem ji zvládne každý hned napoprvé
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
5 foto Hodnocení 39× Jak udělat pomazánku z uzené makrely? Skvělá volba na chlebíčky i k rychlé večeři
Oblíbená pomazánka ze sardinek podle ČSN: Jednoduchá večeře za pár korun má jemnou chuť a skvěle se roztírá
8 foto Hodnocení 134× Jak udělat krabí pomazánku? Tato jednoduchá dobrota je vhodná nejen na jednohubky
9 foto Hodnocení 25× Jak připravit makrelu? Báječně chutná grilovaná, uzená nebo také v pomazánce
Římské saturnálie byly předchůdci Vánoc. Na hostinách se jedlo sele na rožni s vinnou omáčkou i koláčky s nezvyklým kořením