Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
7 foto Hodnocení 1× Jak se dělá volské oko? Vejce by mělo mít tekutý žloutek a zlatavé okraje bílku
Video Hodnocení 7× Jak připravit volské oko? Poradíme, jak správně udělat tuto snídaňovou lahůdku
Video Hodnocení 35× Jak připravit sázená vejce v toustovači? Tento trik je populární pro svou jednoduchost
Video Hodnocení 6× Jak připravit sázená vejce? S tímto videonávodem je zvládnou i úplní začátečníci
11 foto Skvělé aprílové žertíky: Falešnými čoko vajíčky, sladkým volským okem nebo slanou colou napálíte koledníky
Retro: Plumlovský řízek zažene hlad i bez přílohy a kdysi stál 15 Kčs stejně jako biftek. Typické pro něj jsou tři zvláštní ingredience
5 foto Hodnocení 113× Jak připravit sázená vejce neboli volská oka? S námi je i začátečníci zvládnou dokonale
Holka u plotny radí: Tak trochu jiná chlebová polévka? Toskánská ribollita je plná zeleniny a voní sýrem
Jak jednoduše oloupat granátové jablko bez ztráty šťávy a jediného zrníčka? Pomůže snadný trik s rozpůlením a miskou