Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 864 kJ / 924 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,97 g |
| Tuky | 63,03 g |
| Vláknina | 10,85 g |
| Cholesterol | 280 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 15,21 g |
| Sacharidy | 42,06 g |
Postup přípravy
Krok 1: Salám nakrájíme na kostičky, zelí a papriku nahrubo a cibuli najemno. Rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli.
Krok 2: Pak přidáme nakrájené zelí, papriku, trochu podlijeme a podusíme doměkka. Mírně osolíme, opepříme a okmínujeme mletým kmínem.
Krok 3: Po chvíli přidáme na kostičky nakrájený salám, masox a chvíli dusíme.
Krok 4: Nakonec zalejeme zálivkou z předepsaných surovin, a podle množství upravíme hustotu buď přidáním vody nebo solamylu. Podáváme s čerstvými rohlíky.
Zveřejněno 25. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sázavský buřtguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZzGv
Moje poznámka
Sázavský buřtguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZzGv
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 5 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 5 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 5 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 6 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 7 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 7 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 8 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 8 hodinami
Tématické fráze:
buřtguláš se zelím,
čím zahustit buřtguláš,
burtgulas,
buřtguláš s mrkví,
jak zahustit buřt guláš,
buřtguláš recept,
buřtguláš s lečem,
jak zahustit burtgulas,
cim dochutit burtgulas,
burt gulas zeli,
buřtguláš zelí,
buřtguláš s červeným zelím,
zahustit buřtguláš,
čím zahustit zelí,
vuřtgulaš,
jak zahustit vuřtguláš,
buřguláš se zelím,
výborný buřtguláš,
čím dochutit buřt guláš,
buřtguláš zelí
Suroviny:
salám měkký,
zelí červené,
cibule,
paprika čerstvá červená,
masox hovězí,
sádlo,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
omáčka sojová,
cukr,
omáčka worcesterová,
maggi,
solamyl,
glutasol
Komentáře (6)
dochutiť a zahustiť sa dá jedlo aj inak
uvariť jednoduché-lacné-chutné jedlo, to je umenie vedieť vnímať chute.