Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Karel Gott miloval pravý vídeňský řízek: Připravte si ho tak, jak ho měl Mistr nejraději, křupavý a šťavnatý
Kam o víkendu: Do Řevnic se sjedou foodtrucky, v Radotíně oslavíte Havelské posvícení a putovat můžete i za burčákem
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
5 foto Hodnocení 10× Jak udělat škvarkovou pomazánku? Nejlepší je z čerstvě vyškvařených škvarků
Dýňové škvarky snadno nahradí ty vepřové: Hodí se do salátů, polévek i pečiva. Navíc přijdou na pár korun
Škvarková pomazánka netradičně: Přidáním chilli a česneku dostane říz, zakysaná smetana zase dodá jemnost
13 foto Kočičí kavárna nejde dělat pouze jako byznys, říká majitelka té smíchovské. Přidává i recept na luxusní škvarkovou pomazánku
Škvarková pomazánka je nejlepší s křupavými škvarky: Její chuť vylepší kyselé okurky a smažená cibulka
Hodnocení 14× Jak udělat škvarkovou pomazánku? Do tradičního receptu patří křupavé škvarky, zdravou obměnu připravíme z pohanky
Listopad změní naši kuchyni: Těšit se můžeme na vydatnější jídla, spoustu zeleniny i svatomartinskou husu
Pečeme s Ivou: Jak udržovat chlebový kvásek a jak z jeho přebytku upéct makové „telky“ kváskové nejen k televizi
Lída Baarová měla ráda chlebíčky od Paukerta, později hladověla a jedla jen tři jablka denně, aby měla dokonalou postavu