KVÍZ: Víte, jak připravit dokonalé škvarky a jemné sádlo? Otestujte si, jestli volíte správný postup a znáte všechny triky
Iva Kubelková si postavu udržuje trikem, který používá už 25 let: Díky tomu si můžu dopřát, co chci, kdy chci, říká moderátorka
Pečeme s Kamilou: Svatomartinské rohlíčky s marmeládou a ořechovou nádivkou krásně voní, obalené v cukru chutnají božsky
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
7 foto Hodnocení 52× Jak se dělá karamelizovaná cibulka? Snadný postup krok za krokem ocení začátečníci
Jak na dokonalé smažené cibulové kroužky: V pivním těstíčku podle tohoto receptu jsou úplně nejkřupavější
Výpečky na smažené cibuli, hrubozrnné hořčici a medu jsou luxusní sladko-pikantní variantou staré dobré klasiky
Jak na vynikající smaženou vídeňskou cibulku k roštěné či ke guláši? Podle receptu Romana Pauluse bude dokonale křupavá
5 foto Hodnocení 99× Jak udělat cibulové kroužky? Fantastická a křupavá pochoutka se hodí nejen k pivu
Video Hodnocení 45× Časté chyby při smažení cibulky: Někdy stačí jen odběhnout a už ji nezachráníme
Smažená cibulka vylepší hrachovou kaši i guláš. K naprosté dokonalosti ji dovede krátké namočení do podmáslí a jeden fígl při smažení
Hodnocení 67× Co s připálenou cibulkou? Jen správně osmažená je výborným základem omáček a gulášů
8 foto Usmažili jsme dokonale křupavé cibulové kroužky a spočítali náklady: 100 g domácí dobroty vyjde na pouhých 14 Kč
Cibule až na věky: Jak si tuhle zeleninu uchovat na delší dobu? Lze ji naložit do sádla nebo do soli, předsmažit, zamrazit i usušit
Video Hodnocení 199× Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Video Hodnocení 65× Halušky lze tvarovat několika způsoby podle možností a zkušeností. Nabízíme video se třemi možnostmi tvarování
Hodnocení 254× Cibule smažená dozlatova, dočervena, karamelizovaná nebo jen zesklovatělá. Jak postupovat?
Císařovna Sisi hladověla už ve svatební den. K obědu jí často stačily jen pomeranče nebo šťáva ze syrového masa