Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažená cibulka uložená v sádle

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

9. 12. 2020 03:19

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lze ji dávat pod vajíčka, květáku jako mozeček, do sekané, karbanátků, vepřenek, omáček, zelí, zelné polévky atd.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janky3 janky3

17. 1. 2021 21:45

Ivana Ch: Také nápad. Já ji do tří týdnů spotřebuji a pak už vystrkuje zelené výhony zase další. A abych neplakala nad cibulí, dýchám ústy.;-(:-O

Ivana Ch

17. 1. 2021 19:59

Já si smaženou cibulku dělám už hodně dlouho, jakmile vidím že jde do květu tak hned jí dělám. Dávám jí do plastových krabiček, které si přiinesu z obchodu z nějakou pomazánkou. dám jí do mrazáku a mám po starosti

janky3 janky3

24. 12. 2020 10:59

janky3: Psala jsem kratší dobu spotřeby, ale vydrží v lednici o moc déle a čím dál, tím lépe voní.

janky3 janky3

9. 12. 2020 20:24

mimosa: Sice je to velké množství cibule, ale objem hotové je pouze 1/3. Tedy o 2/3 méně. Já jsem od včera spotřebovala 4 velké lžíce ( 2+2), do guláše bych dala minimálně 5 velkých lžic, i více, k hovězím plátkům určitě 4, cibulová omáčka k hovězí pečeni nejméně 6, do zelí pro 4 porce nejméně 4 lžíce a ještě Vám bude chybět. Nezdá se to, ale naplnila jsem 2/3 normální zavařovačky a syrové nakrájené cibule byla střední miska kousíček pod okraj. Ale zachránila jsem vyrostlou cibuli, což je hlavní. Nenechat jí shnít.:-)

mimosa mimosa

9. 12. 2020 20:21

díky za odpověď

Simona Skolakova Simona Skolakova

9. 12. 2020 19:52

janky3: díky za odpověď;-)

janky3 janky3

9. 12. 2020 19:45

Ivana Ch: :-K

janky3 janky3

9. 12. 2020 19:44

mimosa: Déle jsem to nezkoušela. Pro jistotu. Sádlo vyplave nahoru a v cibulce ho tolik nezůstane. Když si jdu pro dvě lžíce cibulky, odhrnu sádlo a pak zase zahrnu. Asi bych měla strach, aby cibulka nepřišla vniveč. Mám v lednici 3°C, takže všechno dost dlouho vydrží. Ale možná je to jen strach, že kdybych napsala více dní a někomu se ti zkazilo, měl by na mě zlost. A to nechci.:-K

janky3 janky3

9. 12. 2020 19:31

Simona Skolakova: Nechtěla jsem, aby se sádlo znovu přepalovalo. Takhle sice probublalo, ale zůstalo v původním stavu. A cibulka se přece jen smaží hodně dlouho. Ale pokud Vám to nevadí, tak smažte rovnou na sádle.:-8

Simona Skolakova Simona Skolakova

9. 12. 2020 10:52

Proč použít olej,když se osmažená cibule zalije sádlem,já bych smažila na sádle.;-)

mimosa mimosa

9. 12. 2020 08:28

Jako nápad dobré,ale toto:Pod vrstvou sádla vydrží minimálně deset dnů.??? Z většího množství cibule ,a jen deset dnů? Asi déle-týdnů?

Ivana Ch

9. 12. 2020 05:29

:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cibule, cibule, sádlo vepřové

TopRecepty.cz

Smažená cibulka uložená v sádle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZPpw