Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 731 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,36 g |
Tuky | 16,62 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 16,40 g |
Postup přípravy
Příloha vařené brambory a tatarka.
Zveřejněno 12. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená brokolice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0VoK
Moje poznámka
Smažená brokolice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0VoK
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 11 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 12 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 17 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
brokolice,
recepty brokolice,
co uvařit z brokolice,
obalovana brokolice,
jak uvařit brokolici,
recept na smazenou brokolici,
brokolice recepty,
smaženábrokolice,
brokolice a dna,
obalena brokolice,
recept z brokolice,
jak se vaří brokolice,
smazena nrokolice,
brokolicová smaženky - recept,
brokolice smažená v troubě,
smažená brokolice v troubě,
jak smazit brokolici,
smžená brokolice,
recept brokolice,
brokolice v těstíčku
Suroviny:
brokolice,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (18)
A k tomu nadúvaniu - "košťály" nadúvajú, ružičky nie, alebo značne menej. Brokolica je super, u nás má úspech na všetky spôsoby. Všetkým príjemný deň!