Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 731 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,36 g |
Tuky | 16,62 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 16,40 g |
Postup přípravy
Příloha vařené brambory a tatarka.
Zveřejněno 12. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená brokolice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0VoK
Moje poznámka
Smažená brokolice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0VoK
Nejnovější recepty
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 12 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 17 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno 22. 8. 2025 09:00:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnová polévka
Topreceptyzk před 11 minutami
Kuřecí řízky v jogurtu
kmatyasova před 17 minutami
Karlovarské knedlíky I
Rybicka1971 před 17 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
karol67 před 31 minutami
Likér z aronie
Evka1670 před 1 hodinou
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vezuzi před 2 hodinami
Focaccia s bramborami a šunkou
Eva_H před 2 hodinami
Cottage vejce
HelenkaP před 3 hodinami
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Slavista62 před 7 hodinami
Kuře na paprice
Aztec před 11 hodinami
Tématické fráze:
brokolice,
recepty brokolice,
co uvařit z brokolice,
obalovana brokolice,
jak uvařit brokolici,
recept na smazenou brokolici,
brokolice recepty,
smaženábrokolice,
brokolice a dna,
obalena brokolice,
recept z brokolice,
jak se vaří brokolice,
smazena nrokolice,
brokolicová smaženky - recept,
brokolice smažená v troubě,
smažená brokolice v troubě,
jak smazit brokolici,
smžená brokolice,
recept brokolice,
brokolice v těstíčku
Suroviny:
brokolice,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (21)
A k tomu nadúvaniu - "košťály" nadúvajú, ružičky nie, alebo značne menej. Brokolica je super, u nás má úspech na všetky spôsoby. Všetkým príjemný deň!