Náš život s celiakií: Crinkles à la pracny jsou krásně vláčné uvnitř, křupavé na povrchu a perfektně drží tvar
Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
5 foto Hodnocení 5× Víte, kdy se mají solit řízky? Poradíme, jak dosáhnout toho nejlepšího výsledku
11 foto Hodnocení 2× Chyby při přípravě zeleniny: Při správném postupu nepřijde o výživové hodnoty
Hodnocení 16× Co s přesolenou sekanou? Pět tipů, jak zachránit přesolenou směs na domácí sekanou
Hodnocení 53× Kolik soli dát do sekané? Poradíme, jak nepřesolit a upéct tu nejlepší domácí sekanou
Hodnocení 11× Kdy solit houby při vaření? Každá úprava hub má svá pravidla, která musíme dodržet. Víte, která to jsou?
Hodnocení 8× Jak na to, aby sůl ve slánce nezvlhla: Poradíme vám pár triků, díky kterým zůstane sůl sypká
18 foto Vynikající „bezpracné“ škvarky podle Kláry: Recept na křupavou pochoutku z trouby zvládnete i v paneláku
Majonézové kuřecí nudličky: Trochu jinak marinované maso je neskutečně křehké a chuť zvýrazní jedna exotická ingredience