Otestovali jsme buchtičky s krémem na vánočních trzích v Praze. Porce za 139 Kč a těsto jako od babičky
5 foto Hodnocení 4× Víte, kdy se mají solit řízky? Poradíme, jak dosáhnout toho nejlepšího výsledku
11 foto Hodnocení 2× Chyby při přípravě zeleniny: Při správném postupu nepřijde o výživové hodnoty
Hodnocení 16× Co s přesolenou sekanou? Pět tipů, jak zachránit přesolenou směs na domácí sekanou
Hodnocení 53× Kolik soli dát do sekané? Poradíme, jak nepřesolit a upéct tu nejlepší domácí sekanou
Hodnocení 11× Kdy solit houby při vaření? Každá úprava hub má svá pravidla, která musíme dodržet. Víte, která to jsou?
Hodnocení 8× Jak na to, aby sůl ve slánce nezvlhla: Poradíme vám pár triků, díky kterým zůstane sůl sypká
7 foto Jak jsem poprvé jedla švédskou kvašenou rybu surströmming: Páchne jako zkažené maso, ale chutná překvapivě dobře
Opilý Izidor: Slavnostní dezert skvěle chutná i místo cukroví. Nejlepší je přelitý čokoládou a vychlazený, opije vás už jen svou vůní
Králík v marinádě podle starověkého receptu je báječně šťavnatý a křehký, sladkokyselá omáčka k němu skvěle ladí
Nudle semhle, nudle támhle, dneska rychle všechno z pánve Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 rebeka 20 min