Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
6 foto Hodnocení 207× Na čem péct lokše? Placky z bramborového těsta připravujeme pouze ze tří surovin
6 foto Hodnocení 281× Kterou mouku použít na lokše? Oblíbené bramborové placky známe od našich babiček
Hodnocení 41× Vyzkoušejte novou chuť kysaného nebo hlávkového zelí. Máme pro vás recepty na zelí karamelizované
Kuřecí polévka kaldoun se žemlovými knedlíčky: Recept podle babičky Dášky miluje celá rodina. Příprava je snadná, chuť božská
Hodnocení 33× 7 nejlepších receptů na knedlíky: Vyzkoušejte houskové, bramborové i karlovarské - svého favorita si jistě najde každý
Hodnocení 119× Jak upéct kachnu přes noc? Letošním hitem je dvanáctihodinová kachna, pečená s mlékem. Natočili jsme pro vás názorné video
Hodnocení 96× Už jste ochutnali karlovarský knedlík? S námi ho zvládne i začátečník. Budete potřebovat rohlíky, sníh z bílků a petrželovou nať
Hodnocení 101× Jak upéct kynuté svatomartinské rohlíčky? Chutnají skvěle s ořechovou nebo makovou náplní, na suroviny jsou nenáročné
Hodnocení 159× Svatomartinské rohlíčky zachutnají každému. Jakou zvolit náplň, aby byly dokonalé a rychle se po nich zaprášilo?
Hodnocení 14× Svatomartinská husa patří ke každoroční oblíbené tradici. Víte, kdy je ten správný čas na přípravu a sehnání husy?
Jak na sváteční svatomartinskou husu krok za krokem: Vláčnost masa zajistí pomalé pečení, křupavou kůrčičku pak mléko s medem
Hodnocení 249× Kuře à la husa? Je to snadné a chutná skvěle. Upečte si s námi svatomartinské kuře, které tradiční husu dokonale zastoupí
Svatomartinské rohlíčky podle staročeského receptu chutnají skvěle a provoní celý dům. S ořechovou náplní jsou dokonalé
Voňavé medvědí pracny ve třech variantách: Vynikající jsou nejen ty z lískových ořechů, ale i tatrankové nebo kokosové