Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
6 foto Jak připravit jednohubky po benátsku? S cicchetti a sklenkou prosecca si budete připadat jako ve slunné Itálii
Baskické chlebíčky pintxos nabízejí to nejlepší ze španělské kuchyně na jednom párátku! Takhle snadno se dělají
Slavíte narozeniny? Máme pro vás 6 tipů na rychlé občerstvení ve stylu španělských tapas. Zvládnete je do 10 minut
Jak na vynikající pečenou dýni? Pro lahodnou chuť stačí správná kombinace aromatických bylinek a cibule