Tapenáda z černých oliv
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Všechny ingredience se můžou dát i do mixéru, ale já ho nemám, tak jsem použila lis na česnek. Je to trochu pracnější, ale výsledek stál za to.
Záměrně neuvádím množství jednotlivých surovin, záleží na každém, jestli chce česneku hodně nebo jen na ochucení.
Olivy jsem kupovala vážené, ty jsou lepší než ve skleničce. Olej, který z nich byl, jsem do tapenády přidala. Právě kvůli oleji je nejlepší tapenádu mazat na suchou bagetku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2016 12:12
25. 2. 2016 12:12
25. 2. 2016 11:51
25. 2. 2016 11:33
25. 2. 2016 11:22
25. 2. 2016 09:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 5 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 26 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: tapenáda z oliv tapenáda z černých oliv tapenáda černé olivy recepty tapenada z ancovicek a cernych oliv topenáda recepty z oliv salát z černých oliv lilková tapenáda papenada tapenada recept tapenáda z oliv recept tapenáda z černých oliv recept topenada z oliv černé olivy recept kaviár recepty tepenada recept na tapenádu z černých oliv tapenava tapenáda z černých oliva
Suroviny: olivy černé, česnek, olej olivový, bazalka čerstvá
Tapenáda z černých oliv
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qnlp
6 názorů