Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
Vařené koleno z papiňáku je nádherně šťavnaté a měkoučké, hořčice a křen mu dodají šmrnc, na stole je do hodiny
5 foto Hodnocení 19× Jak dlouho vařit uzené koleno v tlakovém hrnci? Šťavnatého masa docílíte snadno
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
6 foto Hodnocení 124× Co dělat, když je maso tvrdé? Máme několik vychytávek, jak masu pomoci změknout
Moravský vrabec rychle a chutně trochu jinak: Štavnaté a rozpadající se masíčko z papiňáku dochutí jedna ingredience
Jak na kuře na paprice i pro začátečníky: Pomůže snadný recept i fígl s vmícháním smetany, aby bylo jídlo perfektní
6 foto Hodnocení 39× Jakých chyb se vyvarovat při používání tlakového hrnce? Vyjmenujeme ty nejčastější
6 foto Hodnocení 46× Jak uvařit uzený vepřový ocásek v tlakovém hrnci. Jednoduchý postup krok za krokem
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
2 foto Hodnocení 30× Vaření v tlakovém hrnci znamená úsporu času i energie. S našimi vychytávkami a tipy obsluhu hravě zvládnete
Hovězí na česneku a na smetaně: Připravené v tlakovém hrnci je báječně šťavnaté, má výraznější chuť a za hodinu je hotové
Hodnocení 51× Jak uvařit fazole v tlakovém hrnci? A mají se před vařením namáčet? Poradíme, jak na to
Hodnocení 124× Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Hodnocení 289× Uvařit uzené maso tak, abychom jeho chuť nezničili, ale spíše podtrhli, to neumí každý. Vyzkoušejte to s námi
Holka u plotny radí: Dušená kuřecí srdíčka na burgundský způsob voní vínem a kořením a snadno se připravují