Rybízový džem jen ze dvou ingrediencí: Stačí si rozmyslet, jaký druh rybízu využít, a pak se držet osvědčených rad
Hitem internetu se staly jednoduché bramborové muffiny: Jsou úplně bez mouky a chutnají jako skvělá pizza
Čočkové tofu nadchne nejen vegetariány: Podle tohoto jednoduchého receptu ho zvládnete připravit jako nic
Holka u plotny radí: Kořeněná rajčatová omáčka se sýrem je skvělou rychlou večeří, která nezruinuje peněženku a chutná božsky
Hodnocení 6× Čím nahradit maso? Alternativ je více - při správné přípravě a ochucení si určitě pochutnáme
Hodnocení 11× 7 skvělých pomazánek, které nezatíží naši peněženku: Využijeme lučinu, jogurt, luštěniny, tofu, zeleninu nebo droždí
Hodnocení 142× Přerostlé cukety se velmi dobře hodí na cuketové pomazánky, některé z nich si snadno zavaříme na zimu. Skvěle chutnají na topinky
Hodnocení 19× Jak připravit chutné, levné a výživné pomazánky z luštěnin. Nejoblíbenější recepty na cizrnovou a fazolovou pomazánku
Hodnocení 176× Rychlé a levné halušky z mouky a brambor. Jak je snadno připravit a s čím je podávat
Hodnocení 207× Jak používat tofu ve studené kuchyni. Lze jej naložit a připravit z něj chutnou pomazánku
Klasické české rizoto: Od toho italského se liší druhem rýže a způsobem přípravy, patří do něj zelenina i zbytky „co dům dal“